© Malatya Time

Bakanlık Talimat Verdi! Havalimanı ve Çevreyolu Hızla Tamamlanacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Malatya’daki ulaşım projelerini görüştü. Yeni havalimanı, çevreyolu ve kritik kavşaklar için hızlandırma talimatı verildi. Babacan, “Tüm projeleri adım adım takip ediyoruz” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, Malatya’yı yakından ilgilendiren dev ulaşım projeleri masaya yatırıldı.

HAVALİMANINDA HIZLANMA TALİMATI VERİLDİ

Görüşmede ilk olarak Malatya’ya kazandırılacak yeni havalimanı ve terminal inşaatı gündeme geldi. Vekil Babacan, Bakan Uraloğlu’nun ilgili firmaya sürecin hızlandırılması için doğrudan talimat verdiğini açıkladı. Projede inşaat faaliyetlerinin hız kazanması bekleniyor.

KUZEY ÇEVRE YOLUNDA HIZLI İLERLEME

Babacan, Malatya Kuzey Çevre Yolu inşaatındaki son durumu da rakamlarla değerlendirdiklerini belirtti. “Burada da çok hızlı ilerliyoruz ve öngördüğümüz tarihte tamamlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

İKİ BÜYÜK KAVŞAK PROJESİ GÜNDEMDE

Görüşmede ayrıca, İkizce ve Orduzu Bahçebaşı bölgelerinde planlanan iki büyük kavşak projesi de gündeme geldi. Vekil Babacan, bu projelerin hem teknik detaylarını hem de bölge trafiği açısından taşıdığı aciliyeti Bakan’a ilettiklerini, sürecin hızlandırılması konusunda mutabık kalındığını söyledi.

PROJELER TAMAMLANANA DEK TAKİP SÜRECEK

Abdurrahman Babacan, “Sayın Bakanımızla çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm projeler bitene dek, sahada ve masada takipçisi olacağız” diyerek kararlılık mesajı verdi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER