© Malatya Time

Battalgazi'de Bir Fırındaki Skandal İddialar Mahalleliyi İsyan Ettirdi

Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki bir fırında kaydedilen görüntüler; yetersiz hijyen koşullarını, böcek varlığını ve gece saatlerinde yakıldığı iddia edilen kimyasal madde nedeniyle yaşanan koku ve duman rahatsızlığını gündeme taşıdı.

Battalgazi ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu ile kayda aldığı görüntüler, bir fırındaki hijyen koşulları ve gece saatlerinde yakıldığı öne sürülen kimyasal madde nedeniyle mahalle sakinlerinin rahatsız olduğu iddiasını gündeme taşıdı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir fırına ilişkin çekilen görüntüler haber merkezimize ulaştı. Görüntüleri kayda alan vatandaş, iş yerinde hijyen sorunu bulunduğunu, böceklerin görüldüğünü ve gece saatlerinde "kükürt" olarak bilinen bir kimyasal maddenin yakıldığını iddia etti. İddiaya göre ortaya çıkan yoğun duman ve koku, aynı binada yaşayan apartman sakinlerini rahatsız ediyor.

MAHALLE SAKİNLERİ UYARILARIN YETERSİZ KALDIĞINI BELİRTTİ

Mahalle sakinleri, daha önce işletmeyi uyardıklarını ancak sorunun devam ettiğini öne sürerek, halk sağlığının riske atıldığını savundu.

YETKİLİLERE DENETİM VE İNCELEME ÇAĞRISI...

Vatandaşlar, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin gerekli inceleme ve denetimleri yapmasını isteyerek, iddiaların araştırılmasını talep etti.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER