BU KAFAYLA HAVALEN MASRAFLI OLMAZMI VELİCİĞİM?
ÖZEL HABERÖnceki gün mecliste görüşülen Â'Alkol YasasıÂ' hakkında konuşmak üzere elinde Osmanlı Padişahı 4.MuratÂ'ın resmiyle kürsüye çıkarak hakaret dolu sözler sarf eden CHP Malatya Millet Vekili Veli Ağbaba mecliste gerginliğe sebep oldu. Başbakan ErdoğanÂ'a, Ak Partiye, vekillere ve bazı manevi değerlere atıfta bulunarak alkol yasasına tepki gösteren Veli Ağbaba, Â'Alkolü yasaklayanları AllahÂ'a havale ediyorumÂ' sözleriyle hangi zihniyete hizmet ettiğini ortaya koyduğu gibi bu vekilin Â'LİYAKATSİZLİĞİÂ' konusundakidüşüncemizi iyice perçinledi.
VELİ AĞBABA HER ŞEYE AĞLAMA!
BU KAFAYLA HAVALEN MASRAFLI OLMAZMI VELİCİĞİM?
Önceki gün mecliste görüşülen “Alkol Yasası” hakkında konuşmak üzere elinde Osmanlı Padişahı 4.Murat'ın resmiyle kürsüye çıkarak hakaret dolu sözler sarf eden CHP Malatya Millet Vekili Veli Ağbaba mecliste gerginliğe sebep oldu. Başbakan Erdoğan'a, Ak Partiye, vekillere ve bazı manevi değerlere atıfta bulunarak alkol yasasına tepki gösteren Veli Ağbaba, “Alkolü yasaklayanları Allah'a havale ediyorum” sözleriyle hangi zihniyete hizmet ettiğini ortaya koyduğu gibi bu vekilin “LİYAKATSİZLİĞİ” konusundakidüşüncemizi iyice perçinledi.
EDEP YA HU!
Milletin kürsüsünden Allah'ın haram kıldığı bir maddenin reklam ve satışına sınırlandırmalar gelmesini yine Allah'a havale etme acizliğinigöstermesine artık “EDEP YA HU” demekten kendimizi alamadık. Anasının sütünden kesilmiş dananın böğürmesi ya da çoban tarafından koyundan ayrı tutulan kuzunun melemesi olsa belki durumu insani ölçülere göre kınardık ama bütün kötülüklerin anası olarak tabir edilen alkole sınırlandırma getiren bir yasa karşısında Veli Bey'in kürsüden postacı misali havale yapması karşısındahepimiz şoke olduk. Dananın böğürtüsü ve kuzunun melemesi içimizi parçalardı ama Veli'nin bağırtısı içimizi değil üstümüzü başımızı parçaladı. Başbakan'a katil diyebilecek kadar alçalan, ülkede oynanan tüm kirli oyunlarda figüranlık yapan ve Türkiye'nin istikrara kavuşmasından rahatsız olan bazı karanlık güçlerin değirmenine su taşıyanları Allah'a havale etmesi gerekirken ayyaş ve sarhoş hakları savunuculuğuna soyunan Ağbaba bakalım Malatya da aynı ağızdan konuşacak mı çok merak ediyoruz.
MALATYADA EN ÇOK OLAY
NEREDE VE NİÇİN OLUYOR CEVAP VERSENE VELİ BEY!
Malatya'nın göbeğinde en çok cinayet, gasp, hırsızlık ve taciz olaylarının yaşandığı yerin Cezmi Kartay caddesi olduğunu ve bunun en büyük sebebinin içkili mekanlar olduğunu bizim köyün eşekleri bile anladığı halde birileri çıkıp “Bu rezaleti her tarafa yayalım, gece gündüz çağa çoluk herkes elinde rakı, bira ya da şarapla gezsin” derse bizim köyün eşeklerine kurban olurum.
BELEDİYEDEKİ İMAR YOLSUZLUĞUNDAN NE HABER VELİ BEY?
Malatya Belediyesinde yapıldığı iddia edilen imar yolsuzluklarında adı geçen Veli Ağbaba her fırsatta siyasi rakiplerine olmadık imalarda ve iftiralarda bulunmaktan geri kalmadığı gibi CHP'nin her aksiyonunda amigoluk vazifesi yüklenmişçesine koşturmaya devam ediyor.
BİZ SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ!
Hal böyle iken Malatya'nın pek muhterem(!) bir vekili çıkıp kürsüden boy göstermek adına ipe sapa gelmez iftiralarla milletin başbakanına ve milletin değerlerine sallarsa bizde ona sallarız, Allah'ın haram kıldığını Allah'a havale ederse bizde onu Allah'a havale ederiz ve ediyoruz. Unutmayın ki milletin Allah'a havale ettikleri tarih boyunca hiç iflah olmadı bakalım bir ilki yaşayıpVeli Ağbaba iflah olacak mı?
İlginizi Çekebilir