© Malatya Time

Bu Maç Kaçmaz: Türkiye Danimarka Karşı Karşıya

Türkiye - Danimarka voleybol mücadelesi 13 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Malatya Orduzu Pınarbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Maça girişler ücretsiz olacak, Malatyalılar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Voleybol şöleni için yerinizi alın!

Filenin Efeleri, voleybol tutkunlarıyla Malatya’da buluşuyor! Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, 13 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Danimarka ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadele, Orduzu Pınarbaşı Spor Salonu’nda oynanacak.

TÜRKİYE - DANİMARKA VOLEYBOL MAÇINA GERİ SAYIM

Milli heyecan Malatya’da zirveye çıkıyor. Filenin Efeleri, Malatya’da taraftarın desteğiyle galibiyet arayacak. Maç günü tribünlerde yer almak isteyen sporseverler için hiçbir engel yok çünkü girişler tamamen ücretsiz!

ORDUZU PINARBAŞI’NDA DEV RANDEVU

Voleybol severler için büyük bir fırsat sunuluyor. Türkiye ile Danimarka arasında oynanacak bu özel karşılaşma, Malatya halkına sporun gücünü bir kez daha yaşatacak.

MALATYALILARA ÜCRETSİZ ULAŞIM VE MAÇ HEYECANI

Maç günü saat 14.00’ten itibaren, her 15 dakikada bir, Malatya Maliye önünden Orduzu Pınarbaşı Spor Salonu’na ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. MOTAŞ ile ulaşım ücretsiz!


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER