Bu sergide 'Komşuluk Kültürü' anlatılıyor
KÜLTÜR - SANAT2017 yılı lokomotif projesi olan 'Komşuluk Kültürü' projesi kapsamında 'Komşuluk Kültürü'nü anlatan fotoğraf sergisi açıldı. Ülke genelinde 644 kişinin 2130 fotoğraf ile başvurduğu yarışmada, birinciye 3 bin TL ödül verilecek.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından 2017 yılı lokomotif projesi olan "Komşuluk Kültürü" projesi kapsamında "Komşuluk Kültürü" nü anlatan fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğraf sergisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, fotoğraf severlerin yanı sıra eski komşuluklarına özlem duyanlar büyük bir ilgi gösterdiler.
644 KİŞİ, 2130 FOTOĞRAF İLE KATILDI
Proje kapsamında ülke genelinde 644 kişinin 2130 fotoğraf ile katıldığı yarışmaya komşuluğu en iyi anlatan 35 fotoğraflardan birinciye 3 bin TL, ikinciye, 2 bin TL, üçüncüye bin TL, Büyükşehir Belediyesi özel ödülüne 500 TL, Malatya Büyükşehir Kent Konseyi özel ödülüne 500 TL, geriye kalan 30 fotoğrafa da 250 TL sergileme ödülü verildi.
YIL İÇİNDE GÜNDEMDE KALMALI
Sergi açılışını yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Malatya Büyükşehir Kent Konseyi tarafından başlatılan komşuluk kültürü temasının çok önemli olduğunu, bu çalışmanın yıl içeresinde gündemde tutulması için yapılan etkinliklerin arasında fotoğraf yarışmasında ülke genelindeki katılımın memnuniyet verici olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Değerlendirme Kurulunda yer alan, Doç. Dr. Ömer Gemici, Doç. Dr. Ömer Şahin, Doç. Dr. Fatih Özdemir, Ramiz Akar, İnan Orhan'a katkılarında dolayı plaket takdim etti ve kabinde "Komşuluk Kültürü" adlı ulusal fotoğraf yarışmasının sergisini açtı.
İlginizi Çekebilir