© Malatya Time

Bulgurlu, Çavuşoğlu Ve Turgut Özal Mahallelerinde Zehir Tacirlerine Narkotik Darbesi!..

Malatya’nın Bulgurlu, Çavuşoğlu ve Turgut Özal mahallelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, binlerce sentetik hap ve uyuşturucu madde ele geçirilirken üç şüpheli yakalandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü saha çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 15 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, sokak satıcılarına yönelik yürütülen titiz fiziki takip çalışmaları sonuç verdi. Ekipler; Bulgurlu, Çavuşoğlu ve Turgut Özal mahallelerinde önceden belirlenen adresleri ve şüphelileri mercek altına aldı.

BİNLERCE SENTETİK MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Belirlenen üç ayrı ikamete ve üç şüpheli şahsın üzerine yönelik yapılan eş zamanlı aramalarda, uyuşturucu ticaretine darbe indirildi. Operasyon neticesinde 181,27 gram sentetik kannabinoid maddesi ile piyasaya sürülmeye hazır 1417 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 3 zanlı polis ekiplerince gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmek üzere emniyete götürüldü.

VALİ YAVUZ: MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Operasyonun detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Malatya Valisi Seddar Yavuz, başarılı operasyonu gerçekleştiren ekipleri tebrik ederek, "Uyuşturucu tacirleri ile mücadelemiz devam ediyor." dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER