© Malatya Time

ByLockçu valilere net mesaj: 'Gerekeni yaparız!'

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde dillendirdiği 12 Vali'de ByLock iddiasına Başbakan Binali Yıldırım son noktayı koydu. Cuma namazı çıkışı soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, 'İçişleri Bakanımız yanımızda, gereken neyse yapar. FETÖ ile mücadele konusunda hiç müsamaha, gevşeme yok' dedi.

HABER MERKEZİ- MALATYA

Habertürk yazarı Fatih Altaylı dünkü yazısında görevdeki 12 Vali'de Bylock çıktığını, hatta bir valinin Bylock'ta 1800 mesajlaşmasının olduğunu iddia etmişti. Altaylı, iddialarını bir savcıya dayandırmış ancak savcının adını vermemişti.
Bu konu, Cuma namazı çıkışında Başbakan Binali Yıldırım'a soruldu.

FETÖ KONUSUNDA GEVŞEME YOK!
Halen görevde olan 12 valinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün şifreli mesajlaşma uygulaması ByLock'u kullandığı iddiasına ilişkin soru üzerine ise Yıldırım, "İçişleri Bakanımız yanımızda, gereken neyse yapar. FETÖ ile mücadele konusunda hiç müsamaha, gevşeme yok" dedi.

YANLIŞI OLAN MUAMELESİNİ GÖRÜR
Başbakan Yıldırım şöyle konuştu: "Konumu, gücü ne olursa olsun bu ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine halel getirecek, yanlış işler içinde bulunan herkes hukuk, adalet karşısında gereken muameleyi görecek"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER