© Malatya Time

Ciddi baskı altındayız

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor deplasmanından 1 puan alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mücadele gücünün çok yüksek olduğunu söyleyen Buz, bazı camialar baskı kurduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ- MALATYA

TFF 1. Lig'in 29. haftasında deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, üzerilerinde baskı olduğunu söyledi.İki takımın da çok önemli bir müsabakaya çıktığını söyleyen Buz, "Gerçekten strateji açısında da önemliydi. Buraya geldiğimizde zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Giresun gerçekten inanılmaz bir sezon yaşıyor diye düşünüyorum. Tüm maça baktığımızda pozisyonları çok az olan bir müsabaka vardı çünkü mücadele gücü yüksekti” dedi.

BEŞİNCİ SIRADAN ALDIM
İrfan Buz, Giresunspor'a karşı sempatisinin olduğunu belirterek, “Çok güzel işler yapılıyor burada. Yalnız şu da var ki ben maçı yaşamak istiyorum. Biz de şimdi baskı altındayız, sezon başında favori takımlara bakıyorsunuz; Eskişehir olsun, diğerleri olsun, sizin bütçeniz de çok düşük, bizim bütçemiz de çok düşük. Takımı geçen sene burada beşinci sıradan aldım buraya getirdim, bu olaylarda kolay değil" diye belirtti.

ÜZERİMİZE GELİYORLAR
Farklı camiaların baskı kurduklarını söyleyen Buz, “Üzerimize geliyor diyor ki, ‘Kardeşim bunlar düşecek, düşecek...' Herkes onu bekliyor ya, kolay değildir yani kaç haftadır bu böyle. Önümüzdeki hafta biz Göztepe ile siz Sivas ile oynuyorsunuz her şey olabilir, bu yüzden her puana sevinebilirsiniz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER