© Malatya Time

Demir Doğrama Atölyesi'nde Panik: Sobayı Tinerle Yakmaya Çalıştılar!

Malatya'da, sanayi sitesinde bulunan bir demir doğrama atölyesinde, iki kişi sobayı tutuşturmak için yaptıkları inanılmaz hata sonucu canlarından oluyordu. S.Y.K. ve M.Y.A. adlı iki kişinin tiner dökerek sobayı yakmaya çalışmasıyla birlikte ateş bir anda parladı.

Malatya’da sanayi sitesinde iki kişi tiner dökerek sobayı tutuşturmaya çalışınca az kalsın canından oluyorlardı.

ATEŞİN PARLAMASIYLA ORTALIK KARIŞTI

Meydanbaşı Mahallesi Ahmet Duran Küme Evleri mevkiinde bulunan bir demir doğrama atölyesinde, tiner dökerek sobayı tutuşturmaya çalışan S.Y.K. ve M.Y.A.  ateşin biranda parlaması ile hafif yaralandı. 

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken küçük çaplı yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Hafif yaralanan iki kişi ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre yaralıların sağlık durumumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER