Deprem Anıtı Önünde Kan Aktı: Husumetli Akrabalar Birbirine Girdi!
ASAYİŞMalatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, mezarlık önünde akraba iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, daha önceki bir husumetin kanlı bir şekilde sonuçlanmasıyla son buldu.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde iki akraba grup arasında çıkan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
OLAY YERİ: DEPREM ANITI MEVKİSİ
Saat 16.45 sıralarında Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan Şehir Mezarlığı'nın deprem anıtı civarında meydana gelen olayda, daha önce aralarında husumet bulunan akraba iki grup karşı karşıya geldi.
TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre, sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahların ve bıçakların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavgada Selçuk Uçar (29), M.U. ve A.U. karşılıklı olarak birbirlerini yaraladı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin müdahalesiyle olayda yaralananlar özel araçlarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan Selçuk Uçar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
POLİS OLAY YERİNDE DELİL TOPLADI
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemelerde olay yerinde bir adet bıçak ve çok sayıda boş kovan bulundu. Soruşturma derinleştirilerek sürüyor.
KAYNAK: İHA
İlginizi Çekebilir