Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş Miraç Kandili İçin Malatya’da
GÜNDEMMiraç Kandili özel yayını ve cami açılışı programları kapsamında Malatya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, temaslarına Malatya Valiliği ziyaretiyle başladı. Arpaguş, programı kapsamında Deprem Şehitliği’ni de ziyaret etti.
Miraç Kandili özel yayını ve cami açılışı programları kapsamında Malatya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, kentteki temaslarına Malatya Valiliği ziyaretiyle başladı. Şehirdeki dini ve sosyal faaliyetleri yerinde incelemek üzere gelen Arpaguş, yoğun bir program gerçekleştirdi.
VALİLİK MAKAMINDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Valilikte gerçekleşen görüşmede, kent genelinde yürütülen dini hizmetler, sosyal faaliyetler ve deprem sonrası yürütülen çalışmalar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
DEPREM ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
Valilik ziyaretinin ardından Prof. Dr. Safi Arpaguş, Vali Seddar Yavuz ile birlikte 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların defnedildiği Deprem Şehitliği’ne geçti. Maneviyatın doruğa çıktığı ziyarette, şehitlikte dualar edilerek depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlar rahmet ve minnetle anıldı.
CANLI YAYINLA MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI
Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’un Malatya programı, akşam saatlerinde Karagözlüler Camii’nde devam edecek. Prof. Dr. Safi Arpaguş, burada gerçekleştirilecek olan Miraç Kandili Özel Yayını’na iştirak edecek. Kandilin manevi iklimini yansıtacak olan bu özel program, TRT ve Diyanet TV ekranlarından canlı olarak tüm Türkiye’ye ulaştırılacak.
KAYNAK: MHA
İlginizi Çekebilir