© Malatya Time

Doğanşehir'de Katliam Gibi Kaza: Şarampole Devrilen Otobüste Acı Bilanço

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole devrilen yolcu otobüsü ortalığı savaş alanına çevirdi. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralıların olduğu bölgede, kurtarma ekiplerinin yoğun mesaisi devam ediyor.

Doğanşehir ilçesi sınırları içerisinde seyir halindeki bir yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye adeta ekipler yağdı.

​OLAY YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

​Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Metal yığınına dönen otobüsün içerisinde sıkışan vatandaşlar için itfaiye ekipleri zamanla yarışırken, jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazada ilk belirlemelere göre hayatını kaybedenlerin olduğu ve çok sayıda yolcunun yaralandığı açıklandı.

​YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

​Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından, yaralılar ambulanslarla Malatya’daki çeşitli hastanelere taşındı. Hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yaşanırken, yaralıların durumuna ilişkin net bilgilerin ilerleyen saatlerde gelmesi bekleniyor.

​GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATILDI

​Ekiplerin kaza yerindeki çalışmaları tüm hızıyla sürerken, kazanın çıkış nedenine ilişkin adli ve idari inceleme başlatıldı. Şarampole devrilen otobüsün kaldırılması ve trafiğin normale dönmesi için bölgedeki mesai devam ediyor. KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER