© Malatya Time

Evinde ağırlayacağı Göztepe için böyle hazırlandılar

Evkur Yeni Malatyaspor, evinde ağırlayacağı Göztepe maçı için bugün çıktığı antremanda, istasyon ve çabukluk çalışması yaptı. 1,5 saat süren antremanda takım çift kale maçta yaptı.

HABER MERKEZİ /MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında evinde karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenman istasyon, ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanı sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.Antrenmana dünkü idmanda sakatlanan Issiar Dia ile sakatlığı devam eden Batuhan Altıntaş katılmadı.

"GÖZTEPE MAÇINDA 3 PUAN SÖZÜ ALDI"

Antrenmanı Malatya'da bulunan özel bir hastanenin çalışanları ziyaret ederek, Göztepe maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete moral verdi. Sarı-kırmızılılara tatlı ikram eden sağlıkçılar futbolculardan Göztepe maçında 3 puan sözü aldı. Ziyaret sırasında konuşan hastane yetkilisi Mustafa Bakan, hastane olarak kapılarının Evkur Yeni Malatyaspor'a her zaman açık olduğunu dile getirerek, sarı-kırmızılı ekibe başarılar diledi.Antrenmana gerçekleştirilen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER