© Malatya Time

FETÖ gafına tepki yağdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın Hakkari'de meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamaları sosyal medyayı salladı

Devlet kademelerine nüfuz eden FETÖ'nün bittiğini söyleyen Çalık, sıranın terör örgütü PKK'ya geldiğini söyledi. Çalık'ın söylemleri, "FETÖ'yü küçümsemek" olarak yorumlandı.

HABER MERKEZİ- ÖZEL

Hakkari'de meydana gelen bombalı saldırının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, büyük bir gafa imza attı. FETÖ'nün bitirildiğini iddia eden Çalık, sıranın terör örgütü PKK'ya geldiğini savundu. Çalık'ın açıklamalarına sosyal medyadan tepki yağdı. Vatandaşlar devlet kademelerine nüfuz eden Fetullahçı Terör Örgütü'nün birkaç ayda bitirilemeyeceğini belirterek, Çalık'ı örgütü küçümsemekle suçladı.

TEPKİ YAĞDI
Çalık'ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden gelen tepkiler şöyle: "Daha şimdiden "FETÖ bitti" demek, bu milletin aklını alaya almak, gerçeği şaka sanmaktır. Herkes acilen kendine gelsin, söz konusu vatan."

CAN YAKMAYA ÇALIŞIYORLAR
Fetullahçı Terör Örgütü'nün devlet içindeki yapılanması bozulunca, PKK'nın fevri saldırılarla can yakmaya çalıştığını belirten Çalık, "FETÖ'nün devlet içindeki yapılanması bozulunca, PKK fevri saldırılarla canımızı yakmaya çalışıyor. FETÖ bitti, sıra PKK'da. Haince, alçakça, menfurca gerçekleştirdikleri saldırıların altında kuyruklarının sıkıştığı gerçeği yatmaktadır. Dağ ve kırsalda son aylarda yapılan operasyonlarda güvenlik görevlilerimizin başarı sağlamasıyla hain PKK, kan kaybetti. Köşeye sıkıştığını anlayan hainler, korkudan ne yapacağını bilememektedir" değerlendirmesinde bulundu.

MİLLET BAŞINI EĞMEYECEK!
Kürt vatandaşların temsilcisi olduğunu iddia edenlerin bugün Kürtleri katlettiğine işaret eden Çalık, bölgeden istediği halk desteğini alamayan şer odaklarına karşı gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun PKK'yı bu tarz eylemler yapmaya zorladığını vurguladı.
PKK'nın yolun sonunda olduğunu ve kaybolacağına işaret eden Çalık, şunları kaydetti: " Bugün 10 askerimiz 8 sivil vatandaşımız PKK'nın alçak saldırısıyla şehit edildi. Sivil, asker, polis, çocuk, kadın, yaşlı demeden canice, hayasızca hainlik peşinde koşan teröristler bilsin ki bombalarla, kurşunlarla bu milletin başını eğdiremeyecekler, devletin istikbal ve istiklaline engel olamayacaklardır. Hain saldırıdan sadece birkaç saat sonra bu sefer sınır ötesinde barış ve sükuneti sağlamak üzere, Başika'da bulunan birliğimize, üst aklın yularını tuttuğu diğer terör örgütü DAEŞ saldırdı. Bu da gösteriyor ki iki terör örgütü de aynı maşanın birer parçası."
Çalık, AK Parti İl Gençlik Kurulu Üyesi Şehit Jandarma Komando Er Eyüp Hacıoğlu'na ve şehit düşen tüm asker ve sivil vatandaşlara, Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER