© Malatya Time

Görenler Şaştı Kaldı: Can Pazarı Yaşanan Kazada Sürücüden Tek Bir Çizik Bile Yok

Malatya'da, Altın Kayısı Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana gelen ve üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir otomobil takla atarak ters döndü. Kazanın şiddetine rağmen, takla atan aracın sürücüsü şans eseri burnu bile kanamadan kurtulurken, olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri inceleme başlattı. Kazada araçlarda büyük maddi hasar oluştu.

 Gece saatlerinde Altın Kayısı Bulvarı’nda meydana gelen kazada takla atan otomobilin sürücüsü burnu kanamadan kurtuldu.

ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU

Malatya’da Altın Kayısı Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla atarak ters döndü. 
Takla atan araçta bulunan sürücü kazadan burnu kanamadan kurtulurken, olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada toplam 3 araçta maddi hasar oluşurken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER