© Malatya Time

Gül Bahçesi Bu Hafta Renkli Anlara Ev Sahipliği Yapacak

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz etkinlikleri kapsamında, 16 Ağustos Cumartesi günü çocuk şenliği, 17 Ağustos Pazar günü ise Arda Alpaslan konseri düzenlenecek. Etkinlikler saat 19.30’da Gül Bahçesi / Tandoğan Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Battalgazi Belediyesi, yaz aylarını birbirinden eğlenceli etkinliklerle renklendirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu çocuklar ve gençler unutulmaz anlar yaşayacak.

ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ ŞENLİK

16 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek Çocuk Şenliği, rengârenk sahne gösterileri, sürpriz oyunlar ve eğlenceli etkinliklerle miniklerin yüzünü güldürecek. Aileler de çocuklarıyla birlikte keyifli bir akşam geçirme fırsatı bulacak.

GENÇLERE ÖZEL MÜZİK ZİYAFETİ

17 Ağustos Pazar günü ise gençlerin heyecanla beklediği Arda Alpaslan konseri sahne alacak. Tandoğan Mahallesi Gül Bahçesi'nde saat 19.30’da başlayacak konserde, müzik dolu dakikalar yaşanacak.

HERKES DAVETLİ

Battalgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Battalgazi’de Yaz Seninle Güzel” sloganıyla başlatılan etkinliklere tüm vatandaşlar davet edilerek, birlikte gülüp eğlenmenin önemine vurgu yapıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER