© Malatya Time

Günün Özeti

Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...

 

20

 

 

3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

Malatya'da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre merkez üssü Hekimhan olan depremin derinliği 7 kilometre olarak belirlendi.

 KENT 24 SAATTE 14 KEZ SALLANDI!

Malatya'nın Hekimhan ve Pütürge ilçelerinde 24 saatte 14 deprem kaydedildi.

 YENİ BAŞKAN NURİ KARADAŞ!

Malatya'da, AK Parti'nin 7. Olağan Akçadağ İlçe Kongresi'nde yeni başkan Nuri Karadaş oldu.

 MHP İL KONGRESİ YAPILDI!

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanlığı İl Kongresini büyük bir çoşku ile gerçekleştirdi.

 MALATYA KIZILAY SAĞLIK ÜRETİM MERKEZİ OLACAK

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kızılay Sağlık Üretim Merkezi noktasında çalışma yaptıklarını bildirdi.

 GÜRKAN: TEKNOLOJİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Gürkan, Büyükşehir Belediyesi'nin Malatya genelinde hummalı bir çalışma yaptığını kaydederek, MASKİ'nin teknolojiyi en iyi şekilde kullandığını söyledi.

 DURDURULAN OTOBÜSTEN ESRAR ÇIKTI!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, otobüs yolcusu üzerinde 4 kilo 40 gram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheli şahıs gözaltına aldı.

 PROJE TAMAM!

Malatya'da yapılacak olan ekmek ve yemek fabrikası bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek bir tesis olarak inşa edilecek.

 MEYVE SİNEĞİ İLE MÜCADELE BAŞLADI

Türkiye'nin meyve ihracatına ve ülke imajına zarar veren Akdeniz meyve sineği Malatya'da görüldü. Yetkililer, üreticileri bu zararlıya karşı mücadele için uyarılarda bulundu.

 ÜÇ BİN NOKTADA UYARI!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların toplu kullanım alanlarında 3 bini aşkın fiziki mesafe figürü uygulaması yapıldı.

 AFRİKA ALGISININ KRİTİĞİ YAPILDI

Batı merkezli Afrika algısının kritiğinin yapıldığı online programda, Afrika'da inşa edilmiş bir yoksulluğun bulunduğu ve sürdürülebilir fakirliğin oluşturulmaya çalışıldığı vurgulandı.

 TAKIM İDDİALI!

Yeni sezonda Türkiye 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı iddialı olarak lige hazırlanıyor.

 GÖZLER O MAÇTA!

Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanırken, gözler 3. haftada oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi.

 PİYASALAR

Gram altın: 473 lira

Çeyrek altın: 779, 90 lira

Yarım altın: 1.557, 80 lira

Cumhuriyet altını: 3.106, 40 lira

Dolar fiyatı alış 7,5536 TL, satış 7,5575 TL.

 HAVA NASIL OLACAK? 

Malatya'da yarın hava 31 derece olacak. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER