© Malatya Time

Günün Özeti

Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.

 

 170120212021

 


Karbonmonoksit zehirledi!
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir kişi karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Kar, sonu oldu!
Çatıdaki karı temizlemeye çalışırken düşerek ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Esrarengiz cinayet! Bu halde bulundular
Malatya'da aile kavgasında yaralandıktan sonra kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybeden karı koca olayında detaylar ortaya çıktı. İlk belirlemelere göre çiftin karşılıklı birbirini yaraladığı değerlendirilirken polis ekiplerince yapılan incelemelerde Hüseyin Ördek'in önce eşi Nergiz Beyaz'ı ardından da aynı bıçakla kendini yaraladığı tespit edildi.

Gürkan: Bu projemizi hayata geçiriyoruz
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Meydanını aslına uygun hale getirmek için çalışmalara başladı. Gürkan, “Malatya'nın hafızasını, belleğini yeniden ortaya çıkararak burada vatandaşlarımızın Hıdırellez döneminde gelip kendi gelenekleri ve inanç değerleri ölçüsünde yapmış oldukları aktiviteleri yeniden yapmalarına imkan sağlamak amacıyla bu projemizi hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu. Bu arada Başkan Gürkan, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sani Konukoğlu'nu makamında kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan diğer programında ise, e-söyleşide öğrenci velileriyle bir araya geldi

Yoğun ilgi memnun etti!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bostanbaşı ve Turgut Özal Mahallelerinde hizmete sunduğumuz yeni dönem vaatlerimizden Yeşil Gıda Marketlerimize hemşerilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizi mutlu ediyor” dedi.

Çakır: Malatya için büyük bir adım...
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından Karakaya Baraj Gölü rezervuar alanında hayata geçirilecek olan ‘Su Üstü Yüzen Restoran' projesinin alanında incelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Takdire şayan bir çalışmaya imza atan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, barajdan yeteri kadar istifade edemeyen Malatya için büyük bir adım attı” dedi.

O ilçede yüksek kesimlerde kar etkili oluyor
Malatya'nın Arguvan İlçesinde yüksek kesimlerinde kar etkili olurken, ilçe merkezinde de yağmur kendini gösteriyor.

Zehir tacirlerine geçit yok!
Malatya'da bir ihbarı değerlendiren polis, evde uyuşturucu ve silahlar ele geçirdi.

21 kişiye ceza!
Malatya'da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 21 kişiye ceza uygulandı.

Kapanan yollar açılıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi kar mesaisi kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Malatya'dan Bayraklı'ya kardeşlik köprüsü
Bayraklı Belediyesi, İzmir Mağara Araştırmaları Derneği ile yaptığı iş birliği kapsamında Malatya'dan Bayraklı'ya uzanan çocuk dayanışmasına katkı sağladı.

Kaplan, 'Bulut'lara 'Kanat'landı
Süper Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma ev sahibi takımın 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Hamzaoğlu: Farklı bir oyun formatında başladık
Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Biraz daha farklı bir oyun formatında başladık, bundan sonuç aldık” dedi.

Tomas: 'Kötü sonuç aldık'
Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü, ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarı erken gelen goller ile kötü sonuç aldıklarını söyledi.

Vefat edenler
Malatya'da 17 Ocak günü 2 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
24 ayar külçe gram altın fiyatı 440,27 liradan, cumhuriyet altını ise 2.854,52 liradan işlem görüyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 1 derece olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER