© Malatya Time

Günün Özeti

Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.

 

 

Kuluncak ilçesi İlisuluk Köyü ilgi bekliyor!..

Ak Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın sosyal medya hesabında, Malatya’ya 40 milyar liralık yatırım yapıldığıyla ilgili bir paylaşım vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür edilen paylaşımın yorum kısmındaki başka bir paylaşım daha da dikkat çekiciydi. 

Malatya'daki sebze hali cayır cayır!..

Malatya’da sebze ve meyve halinde çıkan yangında, alevler gökyüzünü sardı. Yangın büyümeden kontrol altına alınırken, maddi hasar meydana geldi.

Binlerce sentetik ecza hap ele geçirildi! 3 tutuklama

Malatya’da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı!

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki araçların arasında daldı. Kazada 4 araçta maddi hasar oluşurken 1 kişi de yaralandı.

Kentte böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Malatya’da bir süredir etkili olan soğuk hava nedeniyle oluşan kırağı, kayısı ağaçlarına zarar verdi.

Malatya'da soğuktan dolayı ekmek çıkmıyor!

Malatya’nın Akçadağ ilçesi Develi Mahallesi’nde etkili olan soğuk hava ekmek fırınını dondurdu. Yaklaşık 700 kişinin yaşadığı mahallede vatandaşların ekmek ihtiyacı ilçe ile şehir merkezinden sağlanıyor.

Gürkan: “Tabiplerimize minnet ve şükran borçluyuz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Sezai Demirel ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan: “Tabiplerimize minnet ve şükran borçluyuz” dedi.

Evi yanan aileye destek!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut ile birlikte önceki gün Hanımınçiftliği Mahallesi Kültür Caddesi’nde evi yanan Erdem ailesini ziyaret etti.

Yıllara meydan okuyan mekân!..

Malatya’da, Sütçü Mustafa’nın yeri denildiğinde herkesin tereddütsüz tarif edeceği mekan İstek Kahvaltı Salonu, 1970’li yıllardan günümüze, yıllara meydan okuyor. 

Kentte görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü!

Malatya’da bir süredir etkili olan soğuk hava nedeniyle oluşan sis, görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü.

Çocuklar tatilin keyfini çıkarıyor

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi olan ‘Yetenek Sirkiniz Cambaz Mithat’ Sirk Gösterisi büyük bir heyecana sahne oldu. Üç ayrı seans halinde sahnelenen gösterilere yoğun ilgi gösteren çocuklar, gönüllerince eğlenip keyifli anlar yaşadılar.

Sivasspor - Adana Demirspor maçı Malatya’da oynanacak

Sivasspor'un, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın Sivas 4 Eylül Stadı zeminindeki sorun nedeniyle Malatya’ya alındığı TFF tarafından açıklandı.

Kaplan'a moral ziyareti!..

Malatya il protokolü Spor Toto 1. Lig’in 22. Haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 15 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Altının ons fiyatı, 26 Ocak 2023 Perşembe günü 1.940 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.173 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 7.902 TL.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 5 derece olacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER