Halk Müziği Bu Kez Öğretmenlerin Yorumuyla Hayat Bulacak
KÜLTÜR - SANATBattalgazi Belediyesi, Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Kemal Özalper Okulu’nun eski mezunlarından oluşan öğretmen korosunun sahne alacağı “Biz Öğretiriz Biz Söyleriz” adlı Türk Halk Müziği konserine tüm vatandaşları davet ediyor.
Battalgazi Belediyesi, kültür ve sanat dolu bir etkinliğe daha imza atıyor. Aile Yılı kapsamında düzenlenen programda, öğretmenlerden oluşan Türk Halk Müziği Korosu sahne alacak.
TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ VERİLECEK
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği özel gecede, Kemal Özalper Okulu’nun eski mezunları tarafından kurulan öğretmen korosu, “Biz Öğretiriz Biz Söyleriz” temasıyla Türk Halk Müziği konseri verecek.
Etkinlik, 30 Eylül Salı günü saat 19:30’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konser, eğitimci kimliklerinin yanı sıra sanatsal yönlerini de ortaya koyan öğretmenlerin, Anadolu’nun ezgilerini seslendireceği anlamlı bir buluşmaya sahne olacak.
Battalgazi Belediyesi, tüm vatandaşları bu kültürel akşamda buluşmaya davet ediyor.
HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ
İlginizi Çekebilir