© Malatya Time

Haydi aşıya!

Malatya’da sağlık görevlilerine aşılar vurulmaya başladı. Çin’den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Malatya’da da ilk aşılar gönüllü olan sağlık çalışanlarına yapılmaya başlanıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısının onaylanmasının ardından Malatya'da da sağlık çalışanlarına aşı vurulmaya başlanıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde başlayan aşılama da, randevu alan sağlık çalışanları sırayla önceden belirlenen aşı uygulama odalarına gelerek aşı oldular.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Bu arada Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde de ilk aşıyı Başhekim Uzm. Dr. Erhan Berk yaptırdı. Hastanedeki sağlık çalışanlarının da yoğun ilgi gösterdiği aşılama sonrası konuşan Başhekim Berk, “Hastanemiz 10 aşı polikliniği ile halkımızın hizmetine de hazır duruma getirildi. Aşı pandemiden kurtulmanın etkin ve güvenilir bir yolu. Uygulanan aşının çalışma ortaklarından biride ülkemizdi. Aşıyı inşallah sağlık personelinden sonra risk gurupları ve tüm vatandaşlara uygulandıktan sonra pandemi sürecinden kurtuluruz. Aşı olmak tedbirleri bırakmak anlamına gelmiyor, maske mesafe ve temizlik tedbirlerini esnetmesen devam etmeliyiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER