© Malatya Time

İşyerini basan saldırgan kıskıvrak yakalandı

Saray Mahallesi’ndeki bir iş yerine pompalı tüfekle saldırı düzenleyen şahıs, suç aletiyle kıskıvrak yakalandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya’da bir iş yerine düzenlediği pompalı tüfekli saldırıda bir kadını yaraladıktan sonra yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgilere göre , 31 Aralık 2021 tarihinde Battalgazi ilçesine bağlı Saray Mahallesi’nde meydana gelen olayda, F.S.’ye ait Arpacı sokakta bulunan iş yerine gelen M.R.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle işyerine ateş açtı. Açılan ateş soncunda işyerinde bulunan K.Ş. yaralanırken, şüpheli şahıs yaralı kadını da yanına alarak silah zoruyla gasp ettiği bir ticari araçla kaçmaya çalıştı.
M.R.A., polisle girdiği kovalamaca sonrasında olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanırken, yaralı kadın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SALDIRGAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen olayın şüphelisi M.R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER