İyi Parti, Baro ile Tabipler Odası'nı ziyaret etti
SİYASETMalatya İyi Parti İl Başkanı Sezai Altaş ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Malatya Barosu ile Malatya Tabipler Odasını ziyaret etti.
HABER MERKEZİ / MALATYA
İlk olarak Malatya Barosu'na giden Altaş ve yönetim kurulu üyeleri, baro başkanı Enver Han'ı ziyaret etti. İyi Parti İl Başkanı Sezai Altaş, son zamanlarda hukuka olan güvenin azalmasından büyük üzüntü duyduklarını, siyasilerin hukuktan ellerini çekmeleri gerektiğini söyledi. Altaş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir hukuk devleti olduğunu, hukuk karşısında herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini ifade ederek, ”Hakimlerimizin, savcılarımızın yoğun baskılara maruz kaldıkları bilinen bir gerçek. Biz İyi Parti olarak yargımızın bağımsız olması gerektiğini en yüksek perdeden haykırıyoruz. İyi Parti iktidarında, hukukun bağımsız ve eskisi gibi yeniden en yüksek güven duyulan bir erk olacağına inanıyorum”dedi.
Malatya Baro Başkanı Enver Han da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, İyi Parti'nin Türk siyasi hayatına önemli hizmetler ve katkılar sunacağını söyledi.
SAĞLIK PERSONELİNİN SIKINTILARINI BİLİYORUZ
İyi Parti Malatya İl Başkanı Sezai Altaş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Malatya Tabipler Odası'na geçerek, oda başkanı Prof. Dr. Mahmut Durmuş'u ziyaret ettiler. Sezai Altaş, doktor ve sağlık personellerinin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, özellikle sağlık personellerine yapılan saldırılardan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Tabipler Odası Başkanı Mahmut Durmuş da, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Bu arada, Tabipler Odası'nda, şair Mahmut Kırtay,”Kalbimdekiler”adlı şiir kitabından "İyi" isimli şiirini okudu.
İlginizi Çekebilir