© Malatya Time

İyi Parti’den istifa etmişti!.. “Masaya dön” talimatını FETÖ’cüler verdi!..

İki hafta önce 6’lı Masa’yı dağıtıp, 3 gün sonra geri dönen Meral Akşener’le ilgili şok iddia…

6’lı Masa’daki Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday ilan edilmesi sebebiyle, masadan kalkan Meral Akşener’in masaya nasıl geri döndüğüyle ilgili şok iddia ortalığı karıştırdı. İYİ Parti kurucularından olan ve Genel idare kurulu (GİK) üyeliğinden istifa eden Reşat Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun şartlı adlığıyla masaya dönen Meral Akşener’e talimatın okyanus ötesinden, yani FETÖ’nün yöneticilerinden geldiğini söyledi.

GERÇEK ANLAMDA ÜLKÜCÜ BULMAK ÇOK ZOR
İyi Parti ve Meral Akşener’i iyi tanıdığını söyleyen Reşat Erdoğan, bir gazeteye verdiği özel demeçte, “İYİ Parti ve Meral Akşener'i çok iyi tanıyorum. Meral Akşener bu partiyi kurduğunda bu partiyi kuran birkaç kişiden biriydim ben parti kurulma aşamasında yanlış bir yöne gittiğini zaten görüyordum. Meral Akşener ülkücüleri ve Türk milliyetçilerini kullanarak bu partiyi kurdu. Bu partinin omurgasının temeli ülkücülerdi. Fakat şimdi baktığımızda iyi parti içerisinde teşkilatlarda gerçek anlamda ülkücü bulabilmek çok zor. Bu kadrolar zaman içerisinde gitti. FETÖ'cü kadrolar gelmeye başladı ve dizayn edildi. İYİ Parti tabanında seçmen Kılıçdaroğlu'nu istemiyor.” ifadelerini kullandı.

MERAL HANIM, “BELEDİYELERİ BENİM SAYEMDE ALDILAR” DİYORDU
“Kamuoyunda, Meral Akşener'in, HDP'den rahatsız olduğu algısı oluşturuluyor.” diyen Reşat Erdoğan, "Meral hanım HDP'den rahatsız olmuyor aslında, rahatsız olan İYİ Parti seçmenidir. Büyükşehir seçimlerinde HDP ile birlikte başkan adaylarını seçtirmediler mi? Aynı ittifak devam ediyor aslında, HDP'nin 2019 yerel seçimlerinde İstanbul'da, İzmir'de Mersin ve Adana'da adaylara HDP ile birlikte destek verdi. Hatta Meral hanım konuştuğu zaman 'belediyeleri benim sayemde aldılar. Ben olmasam kazanamazlar demiyor muydu?. HDP ile İYİ parti HDP ile belediye seçimlerinde beraberlerdi. Bugünde beraberler.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ / MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER