© Malatya Time

İzmirde Mini Malatyalılar Günü Düzenlenecek!..

İzmir Uluslararası Enternasyonal Fuarı'nda ‘Mini Malatyalılar Günü' düzenleneceği bildirildi.
Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Anemon Otel'de yaptığı basın açıklamasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Dernek olarak kültür elçiliği görevi yaptıklarını söyleyen Nüvit Ateş, “Genel merkezimiz İzmir, Muğla ve civar illerde şube açacağız” dedi.
İzmir Uluslararası Enternasyonal Fuarı'nda stant kiralayarak Malatyalıları buluşturacaklarını ve ‘Mini Malatyalılar Günü' düzenleyeceklerini bildiren Ateş, “Ankara ve İstanbul'da düzenlenen Malatya Günleri gibi, dernek olarak İzmir'de de Mini Malatyalılar Günü düzenlemeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Nüvit Ateş, dernek olarak Ege bölgesinde kayısıyı da tanıttıklarını ve kültürel elçilik görevlerini sürdüreceklerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER