Kalbine Bıçak Saplamıştı: Sena Nur Doğan'ın Katil Zanlısı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
ASAYİŞMalatya’da yılbaşı gecesi bir mısır tezgahı önünde çıkan kavgada 19 yaşındaki Sena Nur Doğan’ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan katil zanlısı B.E., polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Malatya’da yılın son gecesi İnönü Caddesi üzerinde yaşanan ve büyük üzüntüye yol açan cinayetin faili yakalanarak adalete teslim edildi. Sosyal medya üzerinden başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 19 yaşındaki Sena Nur Doğan’ı kalbinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı B.E., emniyet güçlerinin operasyonuyla gözaltına alındı.
KALBİNDEN BIÇAKLAYIP KAÇMIŞTI
Olay, 31 Aralık gecesi eski öğretmenevi önünde bulunan bir mısır tezgahının önünde meydana geldi. İddiaya göre, sosyal medya üzerindeki sataşmalar nedeniyle karşı karşıya gelen grupta B.E., tezgahtan aldığı bıçakla Sena Nur Doğan’ı kalbinden yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sena Nur Doğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kayıplara karışan zanlının yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.
KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
Polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı B.E., emniyetteki sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Kalbinden bıçakladığı genç kızın ölümüne, bir diğer arkadaşının ise yaralanmasına neden olan zanlı, çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden Sena Nur Doğan ise 1 Ocak günü Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
KAYNAK: MHA
İlginizi Çekebilir