MAGİNDER Başkanı Karademir Şehit Yarbay Songül Yakut'un Annesini Unutmadı
HABERDE İNSANMAGİNDER Başkanı Salih Karademir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Ramazan ayı dolayısıyla şehit Yarbay Songül Yakut’un annesi Sebahat Yakut’u ziyaret ederek, "Güçlü kadınlar sayesinde güçlü devletler kurulur" mesajını verdi.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı bir ziyarete imza attı. Karademir, 2017 yılında meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen, Türkiye’nin ilk ilçe kadın jandarma komutanı Yarbay Songül Yakut’un annesi Sebahat Yakut’u evinde ziyaret etti.
Ziyarette şehit annesiyle bir araya gelen Karademir, hem Ramazan ayı hem de Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dayanışma duygularını paylaştı.
GÜÇLÜ KADINLAR GÜÇLÜ DEVLETLERİN TEMELİDİR
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Salih Karademir, kadınların toplumsal yapıdaki vazgeçilmez yerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu vesileyle Ramazan ayında Sebahat annemizi ziyaret ettik. 2017 yılında helikopter kazasında şehitlik mertebesine ulaşan Türkiye’nin ilk ilçe kadın jandarma komutanı Yarbay Songül Yakut’un kıymetli annesiyle bir araya geldik. Kadınlar bu toplumun yarınlarıdır, geleceğidir. Güçlü kadınlar sayesinde güçlü devletler kurulur.”
HER ZAMAN YANINDAYIZ
Şehit Yarbay Songül Yakut’un vatanı için gösterdiği fedakarlığa değinen Karademir, ailenin her zaman yanında olduklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kahraman komutanımız devleti için, milleti için, bayrağı için canını verdi. Biz de bu anlamlı günde kıymetli annesini özellikle ziyaret ettik. Hem Ramazan ayı hem de Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle duasını aldık. Her zaman yanındayız. Annemizi çok seviyoruz, her zaman yanında olacağız. Bizler de onun evlatlarıyız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.”
Başkan Karademir, başta Malatyalı kadınlar olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak ziyareti sonlandırdı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İlginizi Çekebilir