© Malatya Time

Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı

Malatya çevreyolu Hava Lojmanları Kavşağı'nda trafik akışının yoğun olduğu öğle saatlerinde sivil polis aracı ile bir motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle asfalta savrularak yaralanan motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Malatya’da öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Trafik akışının en yoğun olduğu noktalardan biri olan çevreyolu üzeri Hava Lojmanları Kavşağı’nda yaşanan kazada, sivil polis görev aracı ile bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

YARALI SÜRÜCÜ ASFALTA SAVRULDU

Çarpmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden motosikletten düşen sürücü, asfalt zemine savrularak yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi. Olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansa alınan yaralı sürücü, tedavisinin devam etmesi amacıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasını sağladı. Araçların çekilmesinin ardından kavşaktaki trafik akışı yeniden normale döndü.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER