Malatya-Hekimhan Yolu Sayesinde Ulaşım Daha Hızlı ve Konforlu Hâle Geldi
ÇEVREUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 yıldır hizmet veren Malatya-Hekimhan Yolu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Güzergâhın 8 tünel ve 14 köprüyle tamamlandığını belirten Uraloğlu, proje sayesinde Malatya ile Sivas arasındaki ulaşımın çok daha hızlı ve konforlu hâle geldiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya ile Sivas arasındaki ulaşım ağını güçlendiren Malatya-Hekimhan Yolu'nun 4. hizmet yılını geride bırakması dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayan Bakan Uraloğlu, hayata geçirilen projelerin şehirler arası mesafeleri kısalttığını ifade etti.
MALATYA İLE SİVAS ARASINDAKİ ULAŞIM HIZLANDI
Projenin teknik detaylarına ve bölgeye sağladığı kolaylıklara değinen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "4 yıldır hizmet veren Malatya-Hekimhan Yolu’nu 8 tünel ve 14 köprüyle tamamlayarak Malatya ile Sivas arasındaki ulaşımı daha hızlı ve konforlu hâle getirdik." dedi.
ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Şehirleri birbirine bağlayan altyapı hamlelerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Uraloğlu, "Şehirlerimizi birbirine yaklaştıran, yolculukları kısaltan eserlerimizle Türkiye’nin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ
İlginizi Çekebilir