© Malatya Time

Malatya İçin Başkent ve İstanbul Seferlerinde Yeni Dönem Başlıyor

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, THY Genel Müdürü Ahmet Olmuştur'u ziyaret ederek yeni havalimanı öncesinde Malatya uçak seferlerinin artırılmasını sağladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Ahmet Olmuştur’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmede, kentte yakında hizmete açılacak olan yeni havalimanı binasıyla birlikte uçak sefer sayılarının artırılması talebi iletildi.

ANKARA VE İSTANBUL SEFERLERİNE YENİ DÜZENLEME

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yapılan temasların olumlu neticelendiğini belirtti. Fendoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Cumhur İttifakı ortağımız, Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkçi ile birlikte THY Genel Müdürü Sayın Ahmet Olmuştur'u ziyaret ederek yakında açılacak olan yeni havalimanımızla birlikte uçak seferlerimizin artırılması talebimizi ilettik. Genel Müdürümüz ve ekibinin Malatya’mıza gösterdikleri yakın ilgi neticesinde; özellikle Ajet Ankara seferlerinin haftalık 7 frekanstan 10 frekansa çıkarılarak, 3 frekansının gündüz uçuşu olarak düzenlenmesi ve İstanbul uçuşlarımızdaki öğle seferlerinin de düzenli hâle getirilmesi yönündeki gayretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Nazik ev sahiplikleri ve Malatya’mıza gösterdikleri samimi yaklaşımları için şükranlarımızı sunarız."

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER