Malatya İle ABD Pazarı Arasında Yeni Ekonomik İş Birliği Adımı Atıldı
POLİTİKAMalatya Valisi Seddar Yavuz, Türk-Amerikan İş Adamları Derneği (TABA-AmCham) Genel Başkanı Süleyman Ecevit Sanlı ve Malatya ABD Pazarı Paneli Kurumsal Heyetini makamında kabul etti. Kent ekonomisinin kalkınmasına yönelik stratejik iş birliği alanlarının masaya yatırıldığı görüşme sonrasında Vali Yavuz, yürütülecek çalışmaların ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ettiğini açıkladı.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, Türk-Amerikan iş dünyasının önemli temsilcilerini makamında ağırlayarak kent ekonomisinin geleceğine dair kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete Türk-Amerikan İş Adamları Derneği (TABA-AmCham) Genel Başkanı Süleyman Ecevit Sanlı ve beraberindeki Malatya ABD Pazarı Paneli Kurumsal Heyeti katıldı.
EKONOMİK KALKINMA İÇİN İSTİŞARE...
Kabulde, Malatya'nın üretim ve ihracat potansiyelinin Amerika Birleşik Devletleri (ABD) pazarında daha etkin bir şekilde yer alabilmesi adına atılacak adımlar kapsamlı şekilde ele alındı. Vali Seddar Yavuz, heyetle birlikte Malatya’nın ekonomik kalkınmasına doğrudan katkı sağlayacak iş birliği alanları üzerine son derece verimli istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, görüşmeye dair şu ifadeleri kullandı: "TABA-AmCham Gen. Bşk. Süleyman Ecevit Sanlı ve Malatya ABD Pazarı Paneli Kurumsal Heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Malatya’mızın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak iş birliği alanları üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Yürütülecek çalışmaların ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum."
HABER MERKEZİ-MALATYA
İlginizi Çekebilir