Malatya Rabia Parkı’nda polisi alarma geçiren olay!
ASAYİŞMalatya'da bir genç, Rabia Parkı’nda tanımadığı bir kişinin havalı tabanca ile baş kısmında kendini yaraladığını belirterek ailesinden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken yaralı genç hastaneye kaldırıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya’da başına küt bir cisimle vurularak yaralanan genç polis alarma geçirdi.
Olay, 12.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi’nde meydana geldi.
İDDİAYA GÖRE TANIMADIĞI KİŞİLERİN SALDIRISINA UĞRADI
Edinilen bilgilere göre, Alsancak Caddesi üzerindeki ikametine gelen 22 yaşındaki H.B. Rabia Parkı’nda tanımadığı bir kişinin havalı tabanca ile baş kısmında kendini yaraladığını belirterek ailesinden yardım istedi.
YARALI GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI
İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı genç bölgeye çağrılan ambulanstaki ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerde gencin baş kısmında meydana gelen yaralanmanın ateşli silah neticesi değil küt bir cisim ile gerçekleştirildiği belirlendi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
İlginizi Çekebilir