© Malatya Time

Malatya Sivas Caddesi'nde Dehşet Anları: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde öğle saatlerinde korkutan bir trafik kazası yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan A.D. isimli kadına, seyir halindeki bir beton mikseri çarptı. Kaza sonrası çevredekilerin yardımıyla ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Beton mikserinin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Malatya'nın yoğun güzergahlarından biri olan Battalgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde, öğlen saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, bir kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BETON MİKSERİ KADINA ÇARPTI

Olay, Sivas Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan A.D. isimli kadına, seyir halinde olan bir beton mikserinin çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın yaralandı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar hemen yaralı kadının yardımına koştu ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavi edilmek üzere Battalgazi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

Beton mikseri sürücüsünün ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü, kaza ile ilgili detaylı incelemenin ise başlatıldığı bildirildi.

KAYNAK: MHA
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER