Malatya takımla bir üst lige çıkacak
SPORMalatyaspor'a herkesin gözü gibi bakması gerektiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, takım süper lige çıkarsa kent de süper lige çıkar' dedi. Ağbaba, taraftarların İstanbul'a gidiş dönüşünü sağlamak için 2 otobüs sözü verdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Yeni Malatyaspor taraftarları ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatyaspor'a herkesin gözü gibi bakması gerektiğini belirterek, takım süper lige çıkarsa kent de süper lige çıkar" dedi. Malatyaspor'un kent için çok önemli olduğunu belirten Ağababa, taraftarların Elazığ maçında İstanbul'a gidebilmesi için 2 otobüs sözü verdi.
MAÇI İZLEMEYE GİDECEĞİM
İstanbul'daki maçı izlemeye gideceğini söyleyen Ağbaba, "Bu hafta önemli bir hafta.Cumartesi maçı kazanırız, şampiyonluk yolunda önemli adım tarız. Cumartesi günü Malatyaspor'un yanında olacağız. Sahip çıkacağız. Hem geçmişte hem bugün, Malatyaspor'un ne talebi olmuşsa, hem buradaki hem İstanbul'da ki taraftarların ulaşım taleplerini yerine getirmeye çalıştım. Partili belediye başkanlarımız bize hiç yok demediler. Malatya'da ve İstanbul'da taraftarlarımızın deplasmana gitmelerini sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.Bundan sonra da imkanlarımızı Malatyaspor için seferber etmeye devam edeceğiz"diye konuştu.
TARAFTARA 2 OTOBÜS
Ağbaba sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşallah göğsümüzü kabartan bir sonuçla döneriz. Malatya'da kutlarız. Malatyaspor hepimizin takımı. Taraftarlar da hepimizin taraftarı. Taraftarların İstanbul'a gidiş dönüşünü sağlamak için Hekimhan ve Arguvan Belediyelerimizin de katkılarıyla 2 otobüs vereceğiz" diye konuştu.
KAPIMIZ HİZMET EDEN HERKESE AÇIK
Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal Veli Ağbaba'ya ve Malatyaspor koreografisinin tüm masraflarını üstlenen CHP İl Başkanı Enver Kiraz'a teşekkür etti.Soysal, "Bizim kapımız Malatyaspor'la birlikte olan,hizmet eden kişilere her zaman açık.Milletvekilimiz Veli Ağbaba'ya bugüne kadar sürekli bizimle birlikte olduğu, takımımızı yalnız bırakmadığı için, her talebimizde katkı sunduğu için teşekkür ediyoruz" diye konuştu
İlginizi Çekebilir