Malatya Ticaret Borsasında Seçim Maratonu Tamamlandı
EKONOMİMalatya Ticaret Borsası’nda (MTB) gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni dönem yönetimi şekillendi. Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Ramazan Özcan yeni hizmet dönemine başlarken, Meclis Başkanlığı görevine Erdoğan Ünal seçildi.
Malatya Ticaret Borsası’nda (MTB) gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetim kurulu ve meclis başkanlığı belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Ramazan Özcan güven tazelerken, Meclis Başkanlığına Erdoğan Ünal seçildi. Malatya Ticaret Borsası’nda seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeni dönem yönetimi şekillendi. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, yeniden başkanlık görevine seçilerek yeni hizmet dönemine başladı. Seçimlerin ardından bugün borsa binasında yönetim kurulu için sandıklar kuruldu. Meclis üyeleri tarafından kullanılan oylar sonrasında Malatya Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanlığına Ramazan Özcan seçilirken Erhan Almendi, Sabri Balık, Abdulkadir Akçin ve Mehmet Ercan ise yeni yönetimde yer alan isimler oldu.
Borsanın Meclis Başkanlığı görevine ise Erdoğan Ünal seçildi.
ÖZCAN: “YENİ BİR HİZMET DÖNEMİNE BAŞLIYORUZ”
Yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından açıklamada bulunan Ramazan Özcan, bugüne kadar yürüttükleri çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini belirtti. Özcan, “Malatya Ticaret Borsası’nda yeni bir hizmet dönemine başlıyoruz. Bugüne kadar hedeflerimizi somut projelere ve kalıcı eserlere dönüştürdük. Yeni dönemde de üretime, ticarete ve şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“ÜRETİME VE TİCARETE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yeni dönemde Malatya’nın ekonomik gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceklerini ifade eden Özcan, borsa üyeleriyle birlikte çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Kendisine duyulan güven dolayısıyla teşekkür eden Özcan, “Yeniden üstlendiğim Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde şahsıma duyulan güven için meclis üyelerimize ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemimiz borsamıza, üyelerimize ve Malatya’mıza hayırlı olsun.” dedi.
KAYNAK: MHA
İlginizi Çekebilir