© Malatya Time

Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ Görevden Alındı: İşte Yeni Atama Listesinin Detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre Malatya, Bartın ve Trabzon Ticaret İl Müdürleri görevden alınırken, aralarında Gaziantep, İzmir ve Şanlıurfa’nın da bulunduğu sekiz ile yeni müdür ataması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni atama kararları Resmi Gazete’de ilan edildi. Kararlar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemli görev değişimleri gerçekleştirildi.

BAŞMÜFETTİŞLİĞE YENİ ATAMA

Yayımlanan karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görev yapan Müfettiş Ersoy İşleyen, kazanılmış hak aylık derecesine uygun olacak şekilde Başmüfettişlik görevine atandı.

3 İLİN TİCARET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatında gerçekleştirilen düzenlemeler kapsamında üç ilin ticaret il müdürü görevlerinden el çektirildi. Bu çerçevede; Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ve Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki görevlerinden alındı.

SEKİZ İLE YENİ MÜDÜR ATAMASI YAPILDI

Görevden almaların yanı sıra boş bulunan veya yeni görevlendirme ihtiyacı duyulan sekiz ilin ticaret müdürlüklerine de yeni isimler atandı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile gerçekleştirilen atamalar şu şekildedir:

Amasya Ticaret İl Müdürlüğüne Cihan Özbakır,

Erzurum Ticaret İl Müdürlüğüne Hüseyin Yücel,

Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğüne Burhan Kahraman,

İzmir Ticaret İl Müdürlüğüne Murtaza Çağrı Ergünen,

Karabük Ticaret İl Müdürlüğüne Gamze Aydın,

Kastamonu Ticaret İl Müdürlüğüne İbrahim İriş,

Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne İbrahim Akbaş,

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğüne Kayahan Topal.

Söz konusu atamaların 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince yapıldığı bildirildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER