© Malatya Time

Malatya’da 300 Okula Spor Malzemesi Desteği Sağlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Okullara Spor Malzemesi Dağıtım Töreni” kapsamında yaklaşık 300 okula spor malzemesi ulaştırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla sağlanan destekle, öğrencilerin sporla buluşması hedefleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sporla iç içe büyümeleri, okul sporlarının güçlenmesi ve öğrencilerin sosyal-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı. “Okullara Spor Malzemesi Dağıtım Töreni” ile Malatya genelinde yaklaşık 300 okula spor malzemesi desteği sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla temin edilen spor malzemeleri, Malatya’daki öğrencilere ulaştırıldı.

PROTOKOL TÖRENDE BULUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen törene; Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve il protokolü katılım sağladı.

BAKIR: “GENÇLERİMİZİN HER ALANDA GELİŞİMİ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “ Öğrenme mimarları olan öğretmenlerimiz ve Maarif ailesi olarak, gençlerimizin her alanda gelişimi için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda sürdürülen değerli iş birliklerini ve kıymetli paydaşlarımızla olan dayanışmamızı artırarak sürdüreceğiz.”

Eğitim camiasının gençlerin hayat yolculuğunda önemli bir rehber olduğunu vurgulayan Bakır, spora yapılan bu tür yatırımların sadece fiziksel değil, karakter gelişimine de katkı sağladığını belirtti.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER