Malatya’da 304 Yeni Konut İçin Son Rötuşlar Yapılıyor
ÇEVREMalatya Yeşilyurt Merkez-41 Yakınca Mahallesi'nde inşası tamamlanmak üzere olan 304 konut ve 28 dükkanlık proje, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Vali Seddar Yavuz ve yerel yöneticilerin katılımıyla yerinde incelendi. Devlet güvencesiyle yükselen yeni yapılar, güvenli yaşam alanları olarak vatandaşlara umut oluyor.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Merkez-41 Yakınca Mahallesi’nde yapımı büyük oranda tamamlanan deprem konutları, devlet-millet dayanışmasının bir örneği olarak yükselmeye devam ediyor. AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile birlikte proje sahasında incelemelerde bulunarak yetkililerden detaylı bilgi aldı.
GÜVENLİ VE KONFORLU YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİLİYOR
Proje kapsamında, depreme dayanıklı modern tekniklerle inşa edilen 304 konut ve 28 dükkanın kısa süre içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Yerinde yapılan gözlemler sonrası açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ali Bakan: “Devletimizin gücüyle Malatya’nın her köşesinde sağlam temeller üzerine inşa edilen, güven veren ve konforu ön planda tutan yeni yuvalar birer birer hayata geçiyor,” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir