© Malatya Time

Malatya'da, Askeri Personel Muhammet Kayal Hayatını Kaybetti

Malatya'da, otomobil ile motosikletin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza, Malatya-Ankara kara yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, bölgede seyir halinde olan M.F.Ö. idaresindeki 44 FU 485 plakalı otomobil ile S.A. yönetimindeki 34 GJJ 439 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Muhammet Kayal (27) yaralandı.

MUHAMMET KAYAL HAYATINI KAYBETTİ 

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhammet Kayal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada hayatın kaybeden Muhammet Kayal'ın 2'nci Ordu Malatya Merkez Komutanlığında görevli askeri personel olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER