© Malatya Time

Malatya'da Cinayet Protestosu: Öğretmenler yarın derse girmeyecek!

İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan bir öğrenci tarafından vurularak katledilmesi öğretmenler tarafından protesto edilecek. Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da korkunç cinayet öğretmenler tarafından protesto edilecek. Öğretmenler 10 Mayıs Cuma günü derslere girmeyecek.

İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisede okul müdürü olan İbrahim Oktugan, bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Türk Eğitim-Sen, ve Eğitim Bir Sen hayatını kaybeden meslektaşı için protesto kararı aldı. Bu çerçevede sendika üyesi öğretmenler, bu hafta içi perşembe günü okulun ilk dersi ile cuma günü tüm derslere girmeme kararı aldı. Malatya'daki okullarda da vahşi cinayet protesto edilecek. 

YARIN DERSLER BOŞ GEÇECEK 

Malatya Atatürk Ortaokulu Müdürlüğünden de konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: "Meslektaşımız İbrahim OKTUGAN uğradığı menfur saldırı sonucu vefat etmiştir. Eğitimcilere olan saldırıları protesto etmek amacıyla sendikalar, öğretmenlerin yarın derse girmemesi kararı almıştır. Kurumumuzda da bazı öğretmenlerimiz sendikalarının aldığı kararı uygulayacaktır, dersler boş geçebilir bilginize sunulur."

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER