© Malatya Time

Malatya’da Zehir Ticareti Çökertildi: 2 Gözaltı

Malatya’da Emniyet İstihbarat ve Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 kilo metamfetamin ele geçirildi. Vali Seddar Yavuz, “Uyuşturucuya asla geçit vermeyeceğiz” mesajıyla sert bir uyarıda bulundu.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat ve Narkotik ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Yapılan çalışma sonucunda 2 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

VALİ SEDDAR YAVUZ: “GEÇİT YOK!”

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada operasyona dair bilgi verirken, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi.
Yavuz, “Emniyet İstihbarat ve Narkotik Birimlerimizce yapılan operasyonda 2 kg Metamfetamin ele geçirilmiş, 2 zanlı gözaltına alınmıştır. Uyuşturucuya geçit yok!” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER