MERHUM CEMAL ASLAN İÇİN MEVLİT OKUTULDU
GÜNDEMMalatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü merhum Cemal AslanÂ'ın vefatının birinci yılında mevlit ile anıldı.
3 Haziran 2012 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü merhum Cemal AslanÂ'ın ölüm yıldönümü dolayısıyla, bugün Belediye binası yanındaki Sümer CamiiÂ'nde ikindi namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu.
Mevlit programına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve Malatya Belediyesi çalışanları, Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler eski Müdürlüğü çalışanları, Aslan ailesi, basın mensupları, katıldı.
Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Cemal Aslan, bir yıl önce AntalyaÂ'ya seminere giderken uçakta kalp krizi geçirip, kaldırıldığı AntalyaÂ'daki bir özel hastanede vefat etmişti.
İlginizi Çekebilir