© Malatya Time

MHP’li aday Yıldız, çalışmalara başladı

Gezilerine basın kuruluşlarını ziyaret ederek başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Serdar Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine başladı.

Partisinin Malatya'daki 5.sıra milletvekili adayı olan Serdar Yıldız, gezilerine basın kuruluşlarını ziyaret ederek başladı. İhlas Haber Ajansı Malatya Temsilciğini ziyaret eden Yıldız, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 26.dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi çalışmalarında Malatya odaklı projeleri anlatacaklarını söyleyen Yıldız, “Malatya'nın içine girdiği bu sıkıntılı süreçten kurtarmak için aday olduk. Malatyalı hemşerilerimizin AK Parti iktidarının 13 yılda biriktirdiği sorunları çözmeye adayız. Malatya'daki çiftçimizin, kayısı üreticimizin Malatyalı sanayicimizin, esnafın ve herkesin sorunlarını bir Malatyalı olarak çözmek için bu yola çıktık” dedi.

1 Kasım seçimlerinin başta Malatya olmak üzere Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni eden Yıldız, aday olan herkese başarılar dileyerek, “Ortak paydamız Malatya. Malatya için elimizden gelen bütün çabayı gösterip hak ettiği yere getirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik de, MHP'li Yıldız'a milletvekilliği adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, seçimlerin ülkeye huzur ve barış getirmesini diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER