Minibüsçü Esnafına Destek Sözü: “Sorunları Tek Tek Aşıyoruz”
POLİTİKAMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, minibüsçü esnafı ile bir araya gelerek şehrin yeniden ayağa kalktığını ve esnafın sorunlarının tek tek çözüme kavuşturulduğunu belirtti. “Malatya’da yıl sonuna kadar daha toparlanmış bir tablo göreceğiz” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, minibüsçü esnafıyla bir araya geldiği toplantıda, şehrin yeniden ayağa kalkma sürecine dair açıklamalarda bulundu. Programda Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte katılımcılara hitap etti.
“DEPREMİN YARALARI SARILIYOR”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Mesut İnce, 6 Şubat depremlerinden sonra başlayan yeniden yapılanma sürecinin hızla devam ettiğini, yıkılan oda hizmet binasının temellerinin atıldığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile düzenli olarak istişare halinde olduklarını belirten İnce, esnaf sorunlarına gösterilen ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımdan dolayı teşekkür etti.
“SORUNLARI TEK TEK BERTARAF EDİYORUZ”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, minibüsçü esnafının yaşadığı sorunların farkında olduklarını ve bu sorunları tek tek çözüme kavuşturduklarını söyledi.
Başkan Er, “Malatya her yönüyle ayağa kalkıyor. Ekonomiden sanayiye, ulaşımdan altyapıya kadar her alanda yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu şehir için dertleniyoruz. Esnafımızla telefonla, yüz yüze sürekli görüşüyoruz. Kendim de bir dönem minibüsçülük yaptım. Onların yaşadığı zorlukları yakından bilirim” ifadelerini kullandı.
“YIL SONUNA KADAR DAHA TOPARLANMIŞ BİR MALATYA”
Başkan Er, yıl sonuna kadar Malatya’nın çok daha toparlanmış bir yapıya kavuşacağını vurgulayarak, tüm Malatyalılara sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KAYNAK: İHA
İlginizi Çekebilir