© Malatya Time

Minik Asel'e kene şoku!

Malatya’da kulağına kene yapışan 5 yaşındaki Asel, hastaneye kaldırıldı. Olay, 17.45 sularında Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesi’nde meydana geldi.

HABER MERKEZİ-MALATYA  

Edinilen bilgilere göre, karın ağrısı şikayeti olan 5 yaşındaki Asel Özdemir’in kulağına yapışmış halde bir keneyi gören babası bir yakınının özel aracı ile Asel’i Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne kaldırdı. Burada doktorlar tarafından yapılan müdahaleyle küçük kızın kulağındaki kene alınırken, Asel Özdemir’in hastanedeki tetkiklerine devam edildiği belirtildi.

KARNI AĞRIYINCA FARK ETTİLER

Olayla ilgili açıklamada bulunan küçük kızın babası Aliseydi Özdemir, keneyi küçük kızın karın ağrısı şikayetinde bulunması sonrasında fark ettiklerini belirterek, tetkikler sonrası Asel'in taburcu edilmesini beklediklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER