ÖĞRENCİLER PROJE KAPSAMINDA ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ
GÜNDEMMalatya Petrol ofisi İlkokulu'nda Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Okul müdürü İhsan İzciler , “ Okul olarak Ekim - Kasım aylarında ait dönemde sevgi konulu değer işlediler. Bu sayede öğrenciler " Kitap sevgisi, insan sevgisi, doğa sevgisi ve hayvan sevgisi" gibi konuları işlemiş oldular. Ayrıca güvenlik güçlerinden biri olan polis sevgisi konusu ile ilgili Malatya Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ziyaret edildi. Öğrenciler ile burada görev yapan Emniyet Mensuplarıyla bir araya geldiler tanıştılar. Yetkililer çalışmaları hakkında bilgiler aktardı” ifadelerini kullandı.
İzciler "Toplumda sosyal ilişkilerin huzurlu bir şekilde devam etmesi için hizmet veren polislerimizi ziyaret ederek daima yanlarında olduğumuzu belirttik. Polis sevgisi elbette ki küçük yaşlarda başlıyor ve çocuklarımızın kendilerinin güvenliğini huzurunu temin eden polisleri tanımaları yaptıkları görevin önemini bu yaşlarda kavramalarıyla mümkün oluyor” dedi.
İlginizi Çekebilir