Okmeydanı'nda polis ile göstericiler arasında çıkan çatışmada 1 kişi başından vurulduğu öğrenildi.
GÜNDEMOkmeydanı'nda polis ile göstericiler arasında çıkan çatışmada 1 kişi başından vurulduğu öğrenildi.
Beyoğlu Okmeydanı'nda korsan eylem yapan ve 'Liseli Dev Genç' pankartı taşıyan göstericilerle polis arasındaki olaylar sürüyor. Bir kişinin başından vurulduğu olayda polis havaya ateş açtı.
BİBER GAZI VE PLASTİK MERMİ İLE MÜDAHALE
‘Liseli Dev Genç' pankartı açarak korsan eylem yapan göstericilere polis biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan eylemciler de polise taş ve molotof attı. Molotoflardan biri polisin ‘akrep' tabir edilen aracına isabet etti. Aracın alev almasıyla birlikte polisler havaya ateş açtı. Bu sırada Okmeydanı Cemevi bahçesinde bir kişinin başından vurulmuş halde yerde yattığını gören vatandaşlar, bağırmaya başladı. Kanlar içerisinde yerde yatan şahsa ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.
BASIN MENSUPLARINA SALDIRDILAR
Öte yandan eylemciler, görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. DoğanHaber Ajansı (DHA) ekibini tartaklayan eylemciler, görüntülerine el koydu. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.
SOSYAL MEDYADA ÖLDÜĞÜ SÖYLENİYOR
Yaralanan kişinin durumun ağır olduğu belirtilirken, olay yerinden sosyal medya aracılığıyla yapılan paylaşımlarda yaralanan kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.
İlginizi Çekebilir