© Malatya Time

Özveri ödüllendirildi

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 16 Nisan referandumu ve sonrasında özverili çalışmalarıyla dikkat çeken Kale ilçe teşkilatına plaket verdi. Teşkilatın büyük başarıya imza attığını belirten Kahtalı, 'Önümüzde 2019 seçimleri var. Bu seçimler çok önemli. İnşallah bu samimiyeti ve gayreti gösterdiğimiz müddetçe daha büyük başarılara imza atacağımıza ve bu halka daha büyük hizmetler edeceğimizi düşünüyorum' dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

16 Nisan ve sonrasında gösterdikleri özverilerden dolayı plaket alan Kale AK Parti İlçe Başkanlığı yöneticilerinden memnun olduğunu belirten Kahtalı, "Kale teşkilatımız gerçekten büyük başarılara imza attı. Ama durmak yok önümüzde 2019 seçimleri var. Bu seçimler çok önemli. İnşallah bu samimiyeti ve gayreti gösterdiğimiz müddetçe daha büyük başarılara imza atacağımıza ve bu halka daha büyük hizmetler edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
16 Nisan referandumunda yüzde 97 katılım gösteren Kale ilçesindeki vatandaşlara teşekkür eden Kahtalı, "Burada büyük bir oy aldık bu çok büyük bir başarı. Son yıllarda Kale ilçesine büyük yatımlar yapıldı. Kale biraz dağınık ve büyük bir yer olmasına rağmen Allah'a şükürler olsun Cemal Akdemir başkanımızın girişkenliği sayesinde buraya büyük hizmetler getiriliyor. Kale en iyi hizmete layık bir ilçe. Bu birlik ve beraberlikle Kale'ye daha güzel hizmetler yapacağız inşallah" ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER