© Malatya Time

Paraya ihtiyacımız olduğu için satabiliriz!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Adem Ljajic ve Mustafa Eskihellaç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Maddi anlamda zor zamanlardan geçildiği bilinen kulüp başkanı Gevrek; Mustafa için, "bugün paraya ihtiyacımız olduğu için satabiliriz dedik" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-İSTANBUL

Radyospor'daki Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın konuğu olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Adem Ljajic ve Mustafa Eskihellaç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"BİZE ÇOK CAZİP GELMİYORDU"

"Mustafa ile alakalı Konya ve Beşiktaş ile görüştük. Konya'nın verdiği bir rakam vardı. Konya hemen istediği için bize çok cazip gelmiyordu. Oyuncu bizde kalacağı için Beşiktaş'ın teklifi biraz daha iyi. Sezon sonu isteniyor.

"PARAYA İHTİYACIMIZ OLDUĞU İÇİN SATABİLİRİZ DEDİK"

Ama şunu söyleyeyim, bizim istediğimiz bir bedel var. Mustafa'nın ne edeceğini biliyoruz. Tabii ki bize şu an, bugün paraya ihtiyacımız olduğu için satabiliriz dedik. Sezon sonu tabii ki istediğimiz parayı alamayabiliriz ama bizim istediğimiz rakama en azından yaklaşırsa olabilir. Ama yaklaşmazsa o iş biraz zor olur. Çünkü bir ederi var. Transfer dönemi kapandı ama bu Mustafa için görüşmelerimizi etkileyen bir durum değil.

3 MİLYON İSTEMİŞTİK

3 milyon Euro istedik ama 3 milyonu bulamayacağımızı biliyorduk. Biz belli bir yere geldik. Onlardan da bir teklif oldu. Yani ortada bir yerde buluşabiliriz diye düşündük. Şu anda tam bir rakam konuşmak doğru değil. Ama biz Mustafa için 3 milyon istemiştik, biraz daha indik tabii ki paraya ihtiyacımız olduğu için. Yoksa sezon başı da Mustafa'ya 1-1,5 milyon Euro teklif geldi, vermedik.

Beşiktaş ile Ljajic konusunda anlaşmıştık. Ama Ljajic gelmek istemedi ve transfer görüşmelerini kapattık"

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER