© Malatya Time

Park Halindeki Hafif Ticari Araç Alevlere Teslim Oldu

Malatya’da Vali Konağı Caddesi yakınlarında park halindeki hafif ticari aracın motor kısmında çıkan yangın, çevrede büyük paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler çevredeki diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

Malatya’nın en işlek noktalarından biri olan Vali Konağı Caddesi yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen araç yangını, bölgede hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. 

ALEVLER MOTOR KISMINDAN YÜKSELDİ

Edinilen bilgilere göre, cadde yakınlarında park halinde bulunan hafif ticari aracın motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

VATANDAŞLARIN ARAÇ KURTARMA MÜCADELESİ

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevrede bulunan diğer otomobillerin sahipleri de büyük bir telaş yaşadı. Alevlerin kendi araçlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf eden sürücüler, otomobillerini hızla bölgeden uzaklaştırarak olası bir facianın önüne geçti.

ARAÇTA MADDİ HASAR OLUŞTU

İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kontrol altına alınan yangın, tamamen söndürüldü. Yangın sonrası hafif ticari araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi amacıyla detaylı bir inceleme başlattı.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER